Skoleinventar

Skoleinventar til faglokaler og klasserum

Hos Kolon har vi 40 års erfaring i skabe og andet skoleinventar, der lever op til strenge kvalitetskrav. Det har mange arkitekter, kommuner og entreprenører fundet ud af. Vi er derfor leverandører af skoleinventar til en lang, lang række opgaver.

Kolon hængslet er velegnet til skoleinventar - 25 års garanti

Danskproduceret til inventar af høj kvalitet og særligt anvendeligt til skoler, da skabene her ofte vil være udsat for en meget kraftig belastning. Kolon hængsler har en ekstra høj bæreevne på op til 75 kg og er fremstillet i rustfri stål og gennemboltet i låge og korpus. Vores inventar kan tilpasses, så det dækker behovene i enhver form for faglokale eller klasselokale.

Vores skoleinventar produceres i 19 mm korpus i hvid 120 grams melamin og 1,5 mm hvid, stærk abs forkant som standard. Fagfolk vil vide, at der her er valgt den solide løsning.

Vi leverer skoleinventar, hvor lågerne er fremstillet af højtrykslaminat med indlagt trækant i bøg, ahorn eller krydsfiner.

Få rådgivning om skoleinventar

Kvaliteten af vores skoleinventar er fasttømret, men vidste du, at vores indretningsarkitekter også leverer en høj kvalitet i rådgivning. De har stor erfaring samt føling med de nyeste tendenser inden for skoleindretning. Gør brug af vores ekspertise. Ring på tlf. 4642 0800 og bliv godt vejledt.

Vi kan endda hjælpe, med mere end ventet. Vi tilbyder totalindretning, så både skoleinventar, hårde hvidevarer, malerarbejde, gulvlæggere, montering, el-arbejde og VVS kan indgå i opgaven.

Se også www.totalinventar.dk samt www.altitavler.dk for mere inspiration

Hængsler

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

FJ Trading A/S er en 100 % dansk familieejet virksomhed, 
med over 40 års erfaring.

Kolon Skabssystemer
FJ Trading A/S
Kastholmvej 1
4320 Lejre
+45 4642 0800
kolon@kolonskab.dk

Besøg også www.totalinventar.dk
- en del af Kolon

Dudal Webdesign